top of page

НАШІ НЕЗЛАМНІ. Олександр

Оновлено: 17 лип.


- Мене у полоні підтримували думки про донечку і родину. Саме вони додавали сил пройти усі випробування. Саме вони зігрівали душу у найважчий час. У мене було достатньо часу, щоб роздумувати над своїм життям, над тим, що і чому відбувається в нашій країні. Я більше 40-ка років розмовляв російською мовою. Та після полону твердо вирішив розмовляти українською. У цьому мене підтримує і допомагає моя теперішня дружина. Вона прекрасно володіє українською та виправляє мене, коли вживаю суржик.

   Сильний, вольовий, мудрий...

Достойно пройшов випробування долі. Мужньо показав московитам незламність українця. Маючи не аби яку силу духу, підтримку роду, прекрасні задуми для побудови нової України, Олександр продовжує стояти на захисті України.

      Сьогодні у нього день народження. Я запитую: " Чи святкували ви свій день народження у полоні?". Саша сумно усміхнувся і сказав: "По "особливому" мене привітали тюремні наглядачі - ударами по печінці. - За що? - запитують товариші по камері. - Ну, напевно, у них такий спосіб вітання"

  Благодійний фонд "Із янголом на плечі" приїхав привітати Олександра з днем народження.

Щирі побажання, обійми, подарунки, тортики та пригощання - це як велика вдячність воїну за його незламність.

 Дякуємо німкеням Katja Kornienko та Gitta Bretsch за вишиванки, Віра Лозинська - за смачний сирник, Вероніка за тортик та керівництву і працівникам Готель ТуСтань, що у Східниці - за смачні приготування.

 Кожен з вас має можливість допомогти людям, які перебували у російському полоні загоїти душевні та тілесні рани долучившись до збору коштів для реабілітації військовополонених.

Отримувач: БО БФ ІЗ ЯНГОЛОМ НА ПЛЕЧІ

ЄДРПОУ: 41411833

Номер рахунку UA323052990000026001041022931

АТ КБ "ПРИВАТБАНК" МФО: 305299

Призначення: Благодійний внесок


9 переглядів0 коментарів

Останні пости

Дивитися всі

Comments


Хочеш творити добро разом з нами?

Підтримай нас донатом!

основний рахунок.png
image_edited_edited_edited.jpg
bottom of page